L’estiu de Picasso i del museu

Com cada estiu des del museu us fem una sèrie de propostes per poder conèixer el museu de forma presencial, per poder aprofundir-hi de forma virtual, per descobrir la Barcelona que va viure Picasso i sobretot per conèixer una mica més sobre l’artista, la seva vida i la seva obra.

gent_museu

· Selecció d’aiguatintes: fins al setembre podeu gaudir d’una nova selecció d’obres de Picasso de la nostra col·lecció. En aquesta cas es tracta d’una selecció de més de trenta d’aiguatintes al sucre, un tipus de gravat molt emprat per Picasso, que també podeu seguir a través de les xarxes socials sota el hashtag #SeleccióPicasso.

MPB 070.597

Pablo Picasso. Arbre enmig de la tempesta, amb corredisses cap a una església. Mougins, 15 d’agost del 1968 (III). Aiguatinta al sucre sobre planxa engreixada i punta seca sobre planxa de coure, estampat sobre paper vitel·la Rives amb filigrana (porva Sabartés). 20 x 32,5 cm (planxa);  31,5 x 45,1 cm (làmina). Donació Pablo Picasso, 1970. Museu Picasso, Barcelona. Fotografia: Estudi Gasull. MPB 70.597

· Properes exposicions: aneu fent boca per a les properes exposicions que inaugurarem aquesta tardor! “Picasso i els Reventós” i “La passió grequiana de Picasso” són els títols d’aquestes dues mostres de petit format que podreu veure a partir d’octubre. També les podeu seguir a les xarxes socials a través dels hashtags #PicassoReventós i #PicassoElGreco, respectivament!

2015/01/Retrat-Dr-Jacint-Revent

visto en El Blog del Museu Picasso de Barcelona