Agenda Barcelona | Miércoles, 25 de Septiembre

LLIBRE
Universo Nooteboom
Presentació d’aquest llibre i del documental “Desvío Nooteboom”, amb un diàleg amb l’escriptor holandès Cees Nooteboom. Participen Jesús Aguado i Teresa Martín Taffarel, escriptors, Astrid Roig i Erik Haasnot, coordinadors del llibre, i Benet Casablancas, autor de la banda sonora del documental.
Llibreria Laie. Pau Claris, 85. 19.30 hores.

CONFERÈNCIES
Itineraris Salvador Espriu
Conferència a càrrec d‘Enric Gallén titulada “Primera història d’Esther i el teatre del seu temps.
Saló del Vigatà del Palau Moja. Portaferrissa, 1. 19 hores.

L’acollida catalana a l’exili xilè
Taula rodona amb Josep Ribera, Xesca Munt i Josep Lluís Vergara, membres d’Agermanament, col•lectiu que va organitzar l’acollida, i de Lorenzo Vilches i Gabriel Brncic, exiliats xilens a Catalunya.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

El Valor de l’Esport
Taula Rodona organitzada per Compromís pel Canvi sobre el món de l’Esport amb Jordi Villacampa, president del Joventut de Badalona i ex jugador de l’ACB, Esther Queraltó, directora general de l’ACB, Joan Vehils, director del diari “Sport”, i Mónica García, advocada especialitzada en el món de l’esport. Modera Carla Sariol, presidenta del Cercle de Llicenciats de l’Esport en Gestió.
Museu Olímpic. Avinguda de l’Estadi, 60. 20 hores.

FORA DE BARCELONA
Les eleccions presidencials als Estats Units: una perspectiva històric
L’Hospitalet. Barcelonès. Projecció d’un documental sobre les eleccions de 1960 als Estats Units, dirigit per Robert Drew. En acabar la projecció hi haurà un cinefòrum coordinat per Jordi Quero, membre del Embassy Youth Council, que assessora a l’ambaixada del Estats Units a Madrid en temes relacionats amb la joventut. Entrada lliure.
Centre Tecla Sala. Av. Josep Tarradellas, 44. 18.30 hores.

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

visto en Tot Gratuit