Agenda Barcelona | Miércoles, 15 de Enero

MÚSICANoves ArrelsEl Conjunt de Cambra dels Instruments de la Cobla de l’Esmuc, dirigit per Josep Moliner, interpreta “Ball vuitcentista”, en homenatge a Josep Serra i Bonal.El Born Centre Cultural. Plaça Comercial, 12. 19 hores.
PANTALLAFestival Miradocs 2014Inauguració d’aquesta mostra de cinema documental en la qual els barcelonins en són els protagonistes. Projecció de “Generació Pegaso”, amb la presència de la realitzadora Isabel Andrés.Casa Elizalde. València, 302. 19.30 hores.
Le Cose BelleProjecció d’aquest documental d’Agostino Ferrente i Giovanni Piperno. L’esforç per esdevenir adults a través dels ulls de quatre joves napolitans Fabio i Enzo, de 12 anys, i Adele i Silvana, noies de 13 anys.Institut Italià de Cultura. Passatge Méndez Vigo, 5. 18.15 hores.
EXPOSICIÓAgua, el derecho a una vida dignaExposició interactiva de la Fundació We Are Water, per a conscienciar sobre la problemàtica global de l’aigua, un recurs al que encara poca gent hi té accés.Roca Barcelona Gallery. Joan Güell, 211-213.
CONFERÈNCIESEntendiendo la diabetesConferència a càrrec de Javier Torrents, farmacèutic.Associació de Diabètics de Catalunya. Balmes, 47, entresòl. 18 hores.
Qui ensenya a ser pares?Conferència sobre el repte de ser pares, a càrrec d’Olga Palomino, psicoanalista, i Fabián Ortiz, psicoterapeuta. Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel. 19 hores.
Las tardes del GatopardEnrique Vila-Matas conversa sobre el procés d’escriptura del seu conte “Porque ella no lo pidió”. amb Iván Humanes.Laboratorio de Escritura. Joan Blanques, 12. 19.30 hores.
Ateneistes singularsLa sessió d’avui d’aquest cicle està dedicada a Beth Galí, dissenyadora, arquitecta i paisatgista.Ateneu Barcelonès. Canuda, 6. 19.30 hores.
Al Facebook

visto en Tot Gratuit