Agenda Barcelona | Jueves, 3 d’Octubre

PANTALLA
El documental del mes
Com cada primer dijous de mes, s’estrena un documental que es pot veure al llarg del mes a diversos espais de Catalunya. Algunes de les projeccions són gratuïtes i d’altres de pagament. El documental del mes d’octubre és “El alcalde” (“The mayor”), dirigit per Emiliano Altuna, Carlos F. Rossini, Diego Osorno, Mèxic.
http://www.eldocumentaldelmes.com

Ok, enough, goodbye
Projecció d’aquesta pel•lícula dirigida per Rania Attieh i Daniel Garcia. A la petita ciutat de Trípoli, on els llaços familiars són molt forts, un home de 40 anys encara la vida sol després de desaparèixer la seva mare.
Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed). Girona, 20. 19 hores.

El Rey de CanfrancEl Rey de Canfranc
Projecció d’aquest llargmetratge documental de José Antonio Blanco i Manuel Priede, sobre l’espionatge durant la Segona Guerra Mundial a l’estació de ferrocarril de Canfranc
Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, 19-21. 19 hores.

FESTA
Festa de comiat del Círcol Maldà
Amb motiu del tancament d’aquest espai, aquest dijous se celebra una gran festa en la que es projectarà l’espectacle de Pep Tosar “Molts records per Ivanov” al cinema Maldà, abans s0hi projectarà el curt “Les roses de tardor” (12 hores). A la tarda hi haurà música en directe, poesia, manifests amb la col•laboració d’un nombre d’artistes.

visto en Tot Gratuit