Agenda Barcelona | Jueves, 27 de Junio

MERCAT
GGmarket
Segona edició d’aquest mercat en el que es poden trobar llibres descatalogats d’arquitectura, disseny,a art, moda i fotografia a preus de 5, 10 i 15 euros, de les editorials Gustavo Gili, Monsa, Index Book, Polígrafa i Paisea.
Hall de la Editorial Gustavo Gili. Rosselló 87-89. Dijous i divendres, de 9 a 21 hores.

ARQUITECTURA
Festival de Arquitectura Eme3
Durant quatre dies se celebra aquest festival quer vol ser un laboratori d’experimentació en el que arquitectes, urbanistes i creatius de diferents disciplines mostren els seus treballs.
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. Obert de 12 a 23 hores, amb sol, tapes i música. Entrada gratuïta. www.eme3.org

MÚSICA
Vibracions simpàtiques: música, cervell i ball
Neuroconcert interpretat pel grup Swing Maniacs, i en el que intervindrà l’expert en música, Rubén López Cano, de l’Esmuc, i la neurocientífica, Anne-Lenka Selinger, de la UB.
Plaça de La Sedeta. Sicília, 321. 20 hores. Inscripció: www.ub.edu/neuroub/neuroconcerts_concerts.html

Barcelona festival of Song
Concert a càrrec de la soprano Patrícia Calcedo, acompanyada al piano per Ivana Krusedolac . Tots els concerts que es fan en aquest festival són gratuïts,
Palau Moja. Portaferrissa, 1. 20.30 hores. www.barcelonafestivalofsong.com

Bajzel
Concert d’aquest indescriptible músic polonès.
La Bàscula. Foc, 128. 20.30 hores.

Música als Parcs
Concerts de jazz amb el Santi Colomer Quartet (plaça Salvador Seguí) i Rubén Fernández i Andreu Zaragoza Duet (Jardins de la Tamarita).
Tots dos a les 21 hores.

visto en Tot Gratuit